مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد
سرخط خبرها
۴ مدال سهم دختران، ۳ مدال سهم پسران | قایقرانی ایران در آسیا طوفان کرد

۴ مدال سهم دختران، ۳ مدال سهم پسران | قایقرانی ایران در آسیا طوفان کرد

  • کد خبر: ۴۱۹۷۷۵
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۵
تیم ملی قایقرانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال آسیا ۷ مدال شامل ۲ طلا، ۳ نقره و ۲ برنز کسب کرد. مریم آقایی، شهلا بهروزی‌راد و نیکا نجفی‌زاده با ۴ مدال، ستاره‌های زن ایران در این رقابت‌ها بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در رقابت‌های حساس آب‌های آرام قهرمانی زیر ۲۳ سال جوانان و پاراکانوی آسیا، ملی‌پوشان ایران با اراده‌ای پولادین به میدان آمدند تا ثابت کنند در ورزش‌های آبی، رقیبی برای آنها وجود ندارد. کسب ۷ مدال در یک روز، تنها یک آمار ساده نیست، بلکه نشان‌دهنده تسلط کامل ایران بر تکنیک‌های قایقرانی در سطح قاره است. این موفقیت‌ها، مسیر درخشانی را برای آینده این ورزش در کشور ترسیم کرده و امید‌ها را برای رقابت‌های جهانی دوچندان می‌کند.

در کانون توجه این موفقیت‌ها، دو قهرمان بلامنازع قرار داشتند که با ثبت رکورد‌هایی خیره‌کننده، سکه طلا را از آن خود کردند. سعید حسین‌پور در کلاس KL۱ مردان با رکورد ۵۸.۴۳۶ ثانیه و اسلام جاهدی در کلاس VL۲ مردان با زمان ۱:۰۳.۳۸۹ دقیقه، نه تنها قهرمان آسیا شدند، بلکه با سرعت و مهارت خود، استاندارد‌های جدیدی را در این رشته تعریف کردند. این دو قهرمان، با ایستادن بر جایگاه نخست، نقطه اوج افتخارات ایران در این رقابت‌ها بودند.

بانوان قایقران ایران نیز در این جشنواره مدالی، نقش کلیدی ایفا کردند. مریم آقایی با یک نمایش خیره‌کننده، موفق شد در فینال کایاک یکنفره (۱۰۰۰ متر) مدال نقره را به دست آورد و در ادامه، در رقابت‌های ۲۰۰ متر نیز مدال برنز را تصاحب کرد تا تخصص خود را در هر دو مسافت به رخ بکشد. در کنار او، شهلا بهروزی‌راد در کلاس KL۳ با ثبت رکورد ۵۳.۴۵۹ ثانیه به مدال نقره دست یافت و نیکا نجفی‌زاده نیز با کسب برنز در کایاک ۲۰۰ متر، زنجیره موفقیت‌های زنان ایران را کامل کرد.

در کنار طلا‌ها و برنزها، نقره‌های درخشان این رقابت‌ها نیز جایگاه ویژه‌ای داشتند. عباس حسینی در فینال کایاک یکنفره ۱۰۰۰ متر با رکورد ۳:۴۵.۲۱۸، بسیار نزدیک به جایگاه نخست بود و مدال نقره را گرفت. اگرچه برخی بازیکنان مانند سهیل بیاتی و آیلین اشتری نتوانستند روی سکو بروند، اما حضور آنها در فینال‌های آسیایی و رقابت با بهترین‌های قاره، نشان‌دهنده سطح بالای آمادگی تیم ملی است. این نتایج کلی، مهر تأییدی بر قدرت ایران در ورزش‌های آبی است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.